alicarsi yazdı:
usak da ç@rşıyı duyurmak icin her okulda liselerden temsilciler secerek örgütlüyelim ve tüm usak ç@rşılar olarak atakana gelelım her mac
her maç atakanda toplanıyoruz zaten. ayrıca üniversitede sorumlular belirledik, onlar orada faaliyetleri duyuruyorlar. liselerden aramıza faal olarak katılan şu an için olmadığı için lise sorumluları belirlemedik. yakında onuda yapacağız.
21-11-2007 01:57 ÖÖ
Mesaj Sayısı: 3628 Katılım Tarihi: 24.02.07 Konum: uşak BJK lokali Yaş : 23
lisedeki kardeşlerimiz bizimle beraber hareket etmek istiyosanız belli bi şekilde toplanıp bizim yanımıza mutlaka uğrayın..bu bizimde konuştuğumuz bi konu zaten ona göre yönetim olarak bi karar alırız biz..
Miraculous Omen yazdı:
şöyle guzelce bi örgütlenme olsa.. keşkee
var zaten gruplaşma ama sizler yoksunuz maalesef. biz her maç atakanda toplanıyoruz. daha güzel şeyler var ama katılımın daha fazla olması lazım. klavyeden yazmak ile olmuyor
Miraculous Omen yazdı:
şöyle guzelce bi örgütlenme olsa.. keşkee
var zaten gruplaşma ama sizler yoksunuz maalesef. biz her maç atakanda toplanıyoruz. daha güzel şeyler var ama katılımın daha fazla olması lazım. klavyeden yazmak ile olmuyor
keşke imkan olsa. Biz bir zamanlar elimizden gelen şeyi yapmıştık,irtibat sağlayamadığımız için de sizin de aynı çalışmanızdan habersiz kalmıştık. öss döneminde yapabiliceğimin en iyisi de bu malesef.
25-11-2007 01:42 ÖÖ
ulen ne össeymiş be...yıllardır aynı hikaye..kafam güzel zaten gece vakti yapma bunu gökhan...evden iki saatliğine çıkamıyomusun sen şimdi maç vakitlerinde...sen boşa yaşama o zaman ev yüksek bi yerdeyse at kendini direk....
ße cLever cArsi is here !
25-11-2007 01:43 ÖÖ
aleko yazdı:
oktay abi yoksam sen bizim rğitim fakültesine benden habersiz birini mi koydun yoksam çok kırılım bak
var kardeşim orada birisi seninle irtibat kuramadığımız için ve bu görev verdiğimiz kardeşinde bişeyler yapabileceğine inandığımız için bi kardeşimizi görevlendirdiik eğitimde...sende gel seninlede bi görüşme yapalım
brkuynk yazdı:
ulen ne össeymiş be...yıllardır aynı hikaye..kafam güzel zaten gece vakti yapma bunu gökhan...evden iki saatliğine çıkamıyomusun sen şimdi maç vakitlerinde...sen boşa yaşama o zaman ev yüksek bi yerdeyse at kendini direk....
geçen yıl da konusmustuk abi. ev 6.katta bi kazansam o zaman cok rahat olucam da amk ösymsi kabul etmiyo benı kazansam kombine bilet bile alıcak valide,o kadar kararlı ama olmuyo işte. 3.kez giriyorum. inş.olur bu yıl
25-11-2007 01:39 ÖS
burak şu işi bi bırakıyım eğitimde ÇARŞI nın adını sanını duymayan görmeyen korkmayan kalmayacak dediğin gibi bi görüşelim ben the gooll de çalışıyorum leke nin yanında
aleko yazdı:
burak şu işi bi bırakıyım eğitimde ÇARŞI nın adını sanını duymayan görmeyen korkmayan kalmayacak dediğin gibi bi görüşelim ben the gooll de çalışıyorum leke nin yanında